dimarts, 2 d’agost de 2022

Decibelis


Tres veïns demanant que “fes” alguna cosa doncs a les 2.30 de la matinada era insuportable el soroll.

I vaig telefonar a la Policia Local creient que era una d'aquelles festes ètniques que es munten en algun establiment de la platja, perquè el protagonisme era la percussió, els crits i els decibels desbocats. 

Per cert, magnífica atenció de l'agent de servei.

Però no, a les 2.30 començava l'actuació d'un DJ en l'escenari del Passeig, que formava part de les actuacions de la Festa Major, i que tenia autorització fins a les 4.00 de la matinada. 


Crec que la Festa Major és l'espai temporal on els veïns poden gaudir junts de les seves aficions i gustos majoritaris, sense exclusions, i això només s'aconsegueix amb una programació que respecti el comú denominador, cosa que no ha succeït amb aquest DJ que, sense dubtar del seu valor artístic que jo soc incapaç de valorar, no responia als gustos majoritaris de la ciutadania.


Sincerament crec que l'Ajuntament no va valorar el que era aquest concert, perquè estic convençut que d'haver-lo fet, no l'hagués contractat o hagués buscat una ubicació alternativa.


I ara segur que emergiran els tiralevitas que amb babositat habitual es manifesten amb bel·ligerància contra tota crítica cap a l'equip de govern, o aquells altres que carreguen contra els de canfanga per queixar-se, encara que tinguin dret a fer-ho sense “merèixer” ser insultats.


En aquest cas, i que l'Ajuntament ha de tenir en compte per a pal·liar els efectes negatius sobre els ciutadans, parlem de tots aquells que han de complir amb les seves tasques poc temps després de finalitzar l'insuportable concert.

Forners, pastissers, cambrers de bars, transportistes, treballadors de botigues i supermercats, mecànics, metges, infermers i monitors de casals, per exemple, sense oblidar nens o malalts.


Sota la meva modesta opinió l'actuació d'aquesta nit ha estat una gran cagada de la programació que desvirtua nostra Festa Major.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada