dimarts, 17 de setembre de 2019

Necessari impuls al Mercat Municipal de SFGuixols


Desagradable noticia quan avui, al Mercat Municipal de Sant Feliu de Guíxols m’han dit que la parada d’en David Ayguaviva, Carnisseria Viva’s, ha tancat.

És cert que no és la primera parada que, des de la remodelació del Mercat, ha marxat o no va voler continuar participant amb el podria ser l’eix de la xarxa comercial del centre de la ciutat, però la marxa d’en David és molt significativa i important doncs, durant tots aquests anys, ha sigut una de les persones que més ha treballat per a traslladar il·lusió a la resta de paradistes donant-li vida a aquest establiment.

No sé per a què en David ha pres aquesta decisió -coneixent-lo segur que li ha costat prendre-la i que estarà molt justificada-, però tots els que hem col·laborat i cregut en el Mercat sabem de ben cert que la seva marxa és una pèrdua molt rellevant.

Sant Feliu no es pot permetre perdre el Mercat i l’Ajuntament ha de ser connivent amb aquest objectiu, reprenent iniciatives actives per a promocionar-lo, incentivant i mantenint la il·lusió de la resta de paradistes.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada