dilluns, 29 de juliol de 2019

SF Guíxols. Ara juguen amb les hores extraordinàries. Una altra burla!


Sempre he estat enemic de la realització d'hores extres doncs, en molts casos, es converteixen en un concepte salarial periòdic que atenta a la realitat de la retribució que un treballador rep pel seu treball habitual, convertint-se en un element de pressió empresarial, distorsionant els períodes mínims de descans i conciliacions, i convertint-se a més en un obstacle per a la creació d'ocupació.

Per això, quan el Ple Municipal de l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols va aprovar “transferències de crèdit per a les hores extraordinàries de la Brigada Municipal i la Policia Local”, em va envair aquest sentiment d'indignació que em corroeix quan els polítics municipals prenen decisions injustes, basades en arguments absurds i sobretot contràries a allò que alguns grups municipals haurien de defensar ideològicament.

Perquè absurd és avalar i aprovar la realització d'hores extraordinàries quan existeix una pressió legal sobre el seu control a través dels obligatoris registres horaris, i tan absurd com negar tàcitament l'evidència que es realitzen hores extraordinàries perquè existeix una manca de personal manifesta.

Lògicament aquesta manera de funcionar, al costat dels il·legals interinatges dels que es nodria fins ara la Policia Local per a pal·liar la precarietat de la plantilla, deixen clar que no existia cap projecte per aconseguir que la gestió de la seguretat de la ciutat oferís realment garanties.

I no sé si la nostra Policia Local de Sant Feliu de Guíxols seguirà sense projecte, encara que tinc esperança que no sigui així, perquè el normal seria haver convocat la important quantitat de places necessàries, vacants o ocupades per interins, i no seguir amb aquest pegat que va defensar l'Equip de Govern en aquest Ple, com si d'un punt i apart es tractés.

S'aproven “transferències de crèdit per a les hores extraordinàries de la Brigada Municipal i la Policia Local”, quan legalment la Policia Local no pot realitzar hores extres, sinó cobrar gratificacions per la realització de serveis extraordinaris. Desconeixement?

S'aproven “transferències de crèdit per a les hores extraordinàries de la Brigada Municipal i la Policia Local”, per a abonar les ja realitzades i no percebudes, deixant clar que “van contractar” uns serveis sense el corresponent suport econòmic, la qual cosa ha impedit que els treballadors percebin la retribució que els correspon per un treball realitzat. Frau? Insensibilitat?

S'aproven “transferències de crèdit per a les hores extraordinàries de la Brigada Municipal i la Policia Local”, per abonar les hores que es realitzaran en un futur, reconeixent la falta de voluntat per a adequar les plantilles a les necessitats. Pèssima gestió i renúncia a la creació d'ocupació?

Una altra indignant burla!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada