dimecres, 19 de juny de 2019

Sant Pol de Sant Feliu de Guíxols, un valor patrimonial


Va ser un debat virtual, en resposta a una persona que amb certa vehemència exigia a l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols que actués als carrers de S’Agaró, doncs estaven en un estat lamentable de deixadesa per falta de manteniment.

I és cert! Res a dir, llevat que si estem parlant de S’Agaró no és a l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols a qui s’ha de demanar responsabilitats, sinó al municipi de Castell-Platja d’Aro-S’Agaró, que és el seu terme municipal.

Aquesta va ser la meva resposta doncs qui em coneix sap que una de les meves dèries, accentuades durant els 8 anys com a regidor, va ser que es visualitzés la diferència entre S’Agaró i Sant Pol doncs, malgrat que certs interessos comercials i de sobreactuació “fashion” intentaven, i continuen fent-lo, vendre unes excel·lències de S’Agaró quan la realitat és que són de Sant Feliu. Només cal veure la foto de la platja que té S’Agaró.

Però d’aquesta virtual conversa em va preocupar, sobretot, que la persona que argumentava de manera intransigent, diu ser responsable d’una empresa immobiliària i afirma que totes les immobiliàries actuen de la mateixa manera, el que demostra que hi ha una greu manca de coneixement o s’està fent negoci amb dubtosa honestedat, doncs fer aquesta afirmació és faltar a la veritat i, segur que en algun cas, enganyar al client.

De poc li va servir veure que el codi postal és diferent, ni que alguna de les seves ofertes immobiliaris que va aportar com a prova de la seva tossudesa indiquessin Platja de Sant Pol (17220 Sant Feliu de Guíxols). Sembla que ni tan sols el BOE que delimita i defineix S’Agaró serveix. Per aquesta persona Sant Pol no existeix ni té entitat, doncs tot és S’Agaró.

Possiblement el nou Govern Municipal hauria d’encetar una campanya per a posar en valor el patrimoni que representa la Platja de Sant Pol aconsellant, sinó obligant si és possible, a que a les promocions comercials dels establiment que operin a la zona aparegui la realitat, que no és altra que estan a Sant Pol de Sant Feliu de Guíxols.   


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada