dijous, 9 de maig de 2019

Sort no, encert


Malgrat les enquestes diguin que la majoria votarà el mateix que en les Eleccions Generals, no crec que aquesta circumstància es doni a les pròximes Eleccions Municipals, doncs ni es presenten els mateixos partits o grups que el 28-A, i a més entren en joc factors personals que van molt més enllà d’un programa electoral basat principalment en la ideologia.

Per exemple, 258 veïns i veïnes avalats per 10 candidatures concorreran en les eleccions del 25 de maig per “ocupar” una les 21 regidories que té Sant Feliu de Guíxols, i que algunes d'elles vaig assumir durant 8 anys.

Cal dir que molts d'aquests 258 candidats són amics més que simplement veïns, la qual cosa em permet suposar amb certa seguretat el seu grau de compromís, voluntat i capacitat personal entre altres elements, perquè el coneixement i la relació personal són determinants per a què un pugui arriscar-se a confiar en el “encert” que tindrà la seva gestió, tant si aconsegueix governar com a estar en l'oposició.

Perquè d'això es tracta, de “encert” que “no de sort”, doncs malgrat que alguns intentin justificar la mala gestió en una sort adversa, soc dels que pensa que l'atzar no té cabuda en la política, i qui així es justifica simplement intenta amagar la seva incapacitat.

Així com en la cartilla militar, “la blanca”, quan s'havia de definir el valor del soldat es deia “se'ls suposa”, jo vull suposar la bona fe, la dedicació, la voluntat i la capacitat d'aquests 258 candidats i candidates, fet que a priori els fa mereixedors del reconeixement pel seu compromís.

Qui em coneix sap a qui no votaré, però com he dit a tots els que s'han posat en contacte amb mi per a oferir-me formar part de la seva candidatura, per egoisme com a ciutadà que aspira a viure en una de les millors poblacions de Catalunya i perquè la gestió política aconsegueixi les excel·lències de l'encert, em poso a la seva disposició i animo a tots els veïns a fer el mateix, per a participar en la construcció del Sant Feliu de Guíxols del futur.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada