dijous, 23 de maig de 2019

Debat alcaldables SFG. Píndoles sobre promoció econòmica


La mateixa premissa que en turisme, podríem utilitzar en la Promoció Econòmica de la ciutat, on només la professionalitat i implicació dels tècnics municipals ha salvat la gestió en aquesta àrea durant aquests últims quatre anys

Ja només atenent l'afirmació que es va fer des de l'Equip de Govern Municipal, afirmant que han baixat la taxa d'atur un 30%, imaginant un Sant Feliu on no existeix la precarietat laboral i les ofertes de treball apareixen donant un cop a terra, cosa radicalment falsa, es fa obligatori intervenir.

Em fa il·lusió que se sàpiga que la creació d'ocupació pública temporal i específica a través de programes i subvencions va ser impulsada en les legislatures anteriors, sota directrius polítiques meves.

Em fa il·lusió que se sàpiga que la formació, com a base per a la creació d'ocupació de qualitat, ha estat una directriu política meva, exquisidament gestionada pels tècnics municipals.

Em fa il·lusió que se sàpiga que la formació ocupacional ha merescut una especial atenció per part meva, organitzant cursos amb reals possibilitats d'aconseguir un lloc de treball (rus, turisme, etc)

Em fa il·lusió que se sàpiga que, poc abans de finalitzar la legislatura anterior, es va aconseguir un acord amb la Cambra de Comerç, que amb la participació de tots els agents socials i econòmics de la ciutat, permetés avançar en la creació de llocs de treball. Important acord que han obviat!

Em fa il·lusió que se sàpiga la implicació i iniciativa transversal que, juntament amb la regidoria d'educació i joventut, va permetre la implantació de cursos de Formació Dual perquè els nostres joves poguessin adquirir formació a Alemanya

Em fa il·lusió que se sàpiga que els acords de col·laboració amb el SOC, es van signar sota la meva responsabilitat.

Em fa il·lusió que se sàpiga que l’exitosa Nit en Blanc va ser una iniciativa de l'Àrea Promoció Econòmica, que jo liderava políticament.

Em fa il·lusió que se sàpiga que una potent Fira del Mar, desapareguda durant aquesta legislatura, es va crear sent jo el regidor corresponent.

Em fa il·lusió que se sàpiga que el canvi de condicions d'accés comercial al mercat municipal, va haver de fer-se sota el meu criteri, perquè la deterioració i degradació per falta de facilitats i màxima rigidesa de l'avui Alcalde ho condemnava a la seva desaparició.

Em fa il·lusió que se sàpiga que la remodelació del Mercat setmanal va ser iniciativa meva. 

I em fa il·lusió que se sàpiga que les gestions per a unificar les dues associacions de comerciants van ser iniciativa de l'Àrea Municipal de Promoció Econòmica.

La pregunta obligada. Què han fet durant quatre anys? Quins objectius tenen en la cartera per a la pròxima legislatura?Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada