dijous, 23 de maig de 2019

Debat alcaldables SFG. Píndoles sobre economia


Com es pot afirmar que la situació econòmica de l'Ajuntament en 2011 era la mateixa que l'actual, verbalitzant que la crisi i les ordres que el Govern Estatal va decretar no tenien incidència?

Com es pot fer aquesta afirmació quan tots els regidors d'aquella legislatura van aprovar una moció anant en contra d'aquestes mesures, per coartar la gestió i autonomia municipal?

Com es pot fer aquesta afirmació quan qui la fa ha estat assessor i ha liderat accions formatives per a combatre, per exemple la Llei ARSAL, intentant donar alternatives per a poder saltar-se les directrius tècniques que des de l'Ajuntament de Sant Feliu s'aplicaven rigorosament i amb total rigidesa?

Com es pot afirmar que quan van arribar al “poder” es van trobar amb una mala gestió econòmica, quan la realitat és que han pogut realitzar “obres faraòniques”, en paraules d'una exregidora del Govern, ara candidata? Haurien pogut fer-ho sense diners? Han fabricat una màquina de fer bitllets?

Com es pot afirmar que és un mèrit que l'Ajuntament de Sant Feliu hagi rebaixat el seu endeutament, quan la realitat és que estan demanant crèdits, l'últim d'1.400.000 euros?

Com es pot afirmar que està dins de la normalitat que es produeixin sobre costos de centenars de milers d'euros en la contractació pública, com ha ocorregut en aquestes obres faraòniques que l'Equip de Govern ha qualificat de “estratègiques”?

Em pregunto si, un altre cop, no estaran titllant de tontos als ciutadans i ciutadanes de Sant Feliu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada