dissabte, 29 de setembre de 2018

SFG. "Trista figura" al Ple Municipal


Difícil qualificar la intervenció que per boca del seu portaveu va fer el Govern Municipal de Sant Feliu de Guíxols, quan en el Ple Municipal van proposar la pròrroga del contracte de neteja viària i recollida d'escombraries.

Memòria fràgil o selectiva seria el més suau amb que podria qualificar-se la defensa d'aquesta pròrroga que va fer l'esmentat portaveu, però lamentablement les seves paraules solament van ser mentides, omissió de la realitat, agressivitat, menyspreu i falta de respecte cap a la ciutadania.

El portaveu Sr. Vilá no hauria d'obviar que aquest contracte es va signar en 2008 per un Govern Municipal del que ell (ERC), formava part al costat de PSC, TotsXSF i IC.

El portaveu Sr. Vilá oblida apuntar que quan al 2007 es va assumir la responsabilitat de governar, el plec de condicions per a un nou contracte estava en fase d'elaboració per part dels tècnics municipals.

El portaveu Sr. Vilá no hauria d'obviar que aquell govern tenia delegada la gestió política de la neteja viària i recollida d'escombraries a TotsxSF, partit que avui ostenta l'alcaldia i amb el qual el Sr Vilá (ERC) cohabita i governa.

El portaveu Sr. Vilá no hauria d'obviar que en la gestió del servei de neteja viària i recollida d'escombraries es van donar diferents episodis relacionats amb “efectivitat i competència”, i que van provocar que el llavors Alcalde (PSC) decidís prendre cartes en l'assumpte, i cessar als responsables tècnics municipals, així com provocar la dimissió política (TotsXSF)

El portaveu Sr. Vilá no hauria d'obviar algun d'aquests episodis relacionats, per exemple, amb factures, segrest de borses d'escombraries, acomiadament de treballadors de CESPA, quan el servei estava sota la responsabilitat de TotXSF.

El portaveu Sr. Vilá no hauria d'obviar que va ser la gestió de la neteja viària i la recollida d'escombraries el que va provocar una moció de censura capitanejada per l'ara Alcalde (TotsXSF), per CiU i Amics.

El portaveu Sr. Vilá no hauria d'obviar que en el Ple Municipal ell va qualificar aquella acció com a l'actual alcalde (TotsxSF) de nazi.

És indigne que el portaveu Sr. Vilá intenti disfressar la realitat, traient importància al dir que no mereix debat doncs és una qüestió molt senzilla, quan estem parlant d'un contracte que als ciutadans ens costa 4 milions d'euros anuals.

És indigne que el portaveu Sr. Vilá intenti disfressar la realitat, quan treu importància al fet que la ciutat estigui més bruta que mai.

És indigne que el portaveu Sr. Vilá intenti disfressar la realitat, quan acusant tàcitament als treballadors municipals de no fer el seu treball, raó per la que van haver de contractar fa 2 anys a una empresa perquè elaborés el plec de condicions per a un nou concurs.

El portaveu Sr. Vilá no hauria de mentir quan afirma que es van trobar el calaix buit de treball en relació amb aquest tema en assumir el poder, que no responsabilitat, al 2015, doncs el Sr. Vilá ha de recordar que en l'última legislatura, estant ell a l'oposició, va demanar que se li informés del treball que s'estava realitzant molt professionalment per part dels tècnics municipals per aplicar nous sistemes de recollida, entre ells el “porta a porta”, i que ell mateix va exigir amb educació (valor personal que aparentment ha perdut), que se li deixés participar en aquests treballs.

Per aquest motiu el portaveu Sr. Vilá no hauria de mentir quan acusa d'opacitat i falta de transparència al Govern Municipal de l'anterior Legislativa.

Realment preocupant i paradoxal és que el portaveu Sr. Vilá presumeixi del seu “coratge, tenacitat i treball”, amagant la incompetència i incapacitat de la qual fan gala després de tres anys, mantenint la ciutat en els nivells més elevats de brutícia.

No és agradable el paper de “trista figura” que es va fer al Ple Municipal.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada