divendres, 11 de maig de 2018

El presidenciable y la supremacia racial catalana


Avui feia una ollada, en diagonal, a un follet del partit d’en Daniel Cardona, Nosaltres Sols, titulat Quaderns del Separatisme/Fonaments científics del racisme, reconegut i lloat públicament pel presidenciable Quim Torra.

“A Espanya (…) mestissatge que es reconeix per uns caràcters morfològics externs (cabells més foscos i arrissats i color de la pell més fosc i que és a causa de major poder pigmentari i no al sol), a més l'angle anterior mandibular és inferior al del català.

Es pot considerar a l’espanyol com un element de la raça blanca en franca evolució cap al component racial africà-semític (àrab). El coeficient d'intel·ligència d'un espanyol i un català segons les estadístiques publicades pel Ministeri d'Educació i Ciència espanyol dóna un clar avantatge als catalans.

La progressiva degradació racial espanyola pot contagiar-se als catalans a causa de la forta immigració, els fruits es poden veure si observem la diferència caracteriològica entre l'home del camp, no contaminat pel llinatge espanyol, i el de les ciutats.

El caràcter treballador i europeu del català és un factor anímic ben contrari al gandul i pro-africà espanyol.

Per tot això hem de considerar que la configuració racial catalana és més purament blanca que la espanyola i per tant el català és superior al espanyol en l'aspecte racial“.

Sincerament fa por, doncs recorda l’Alemanya dels anys 30 o els Estats Units dels 1800, on la raça era un estigma.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada