dimecres, 15 de novembre de 2017

SFG. Nau polivalent, enèsim projecte?

M'agrada que el Govern de la ciutat recuperi aquella idea en forma de nau polivalent, que per a mi era quasi una obsessió per considerar que la ciutat necessitava un espai com aquest.

I dic "recuperar" doncs quan el Pla Zapatero al 2009, l'avui Alcalde formava part d'aquell quatripartit que va tirar enrere la proposta de l'esmentada nau i va donar prioritat a altres projectes.

No sé si la visió serà la mateixa i si la instal·lació que es planteja podrà donar resposta a la polivalència que realment necessita la ciutat però, com a mínim, ens hem de felicitar d'unes intencions que esperem no quedin en un simple projecte.

I ho dic perquè a falta d'un any i mig per a la propera contesa electoral a nivell local, només podem dir que ens governa l'equip de les promeses a l'aire, doncs en més de dos anys i mig de que porten al capdavant de l'Ajuntament ni un sol projecte compromès a la campanya electoral al 2011 s'ha fet realitat, i els que durant aquesta legislatura han projectat i "venut", de moment són això, projectes.

Encara que sigui reiterar, la gran majoria de compromisos electorals i els que han adquirit durant aquests 30 mesos de "poder" es poden emmarcar en allò de "prometer hasta meter, y después de haber metido, nada de lo prometido".

No sé com ho faran, per en 18 mesos que falten per a finalitzar la legislatura, fer realitat aquests projectes, i que puguem veure acabat, entre d'altres,  l'aparcament (que ja no serà al passeig com estava "projectat"), el Museu Thyssen (que possiblement sigui un atemptat contra el Monestir), la remodelació del Passeig Rius i Calvet (sembla que qüestionat per l'Administració), la reurbanització de les rodalies de l'Asil Surís (projecte estrella del Govern), Institut o la nau polivalent, per exemple.

I ja no vull plantejar-me la qüestió econòmica doncs estem parlant, segons xifres que ha anat fent públiques el propi Equip de Govern, d'una inversió de més de 20 milions d'euros que sufragarà l'Ajuntament amb recursos propis, o sigui, una formidable despesa que haurem de pagar entre tots el ciutadans, i això només es pot entendre com una hipoteca ciutadana, o bé que l'Ajuntament s'ha fet amb una màquina de fer diners.

De tota manera, bé per la nau polivalent! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada