dimarts, 26 de setembre de 2017

Taula per la Democràcia. Enèsima PERVERSITAT!

Avui m’arriba la informació sobre la constitució de la Taula per la Democràcia, que té com objectiu la “defensa de les institucions catalanes i els drets fonamentals davant la vulneració d’aquests drets que s’està produint els darrers dies”.

No cal dir que serà l’enèsima taula constituïda en defensa de l’1-O és a dir, i sempre des del meu punt de vista,  els seus components “treballaran” única, encara que legítimament, en defensa de la independència de Catalunya, sent lògic així, que els impulsors d’aquest espai siguin entitats i associacions amb objectius independentistes, on els seus socis i simpatitzants siguin partidaris de la separació de Catalunya.

La veritat és que veure sindicats de classe formant part d’aquest “projecte”, que s’autodenomina transversal, em continua sobtant, però alhora em permet prendre’m la llicència per opinar, doncs encara soc afiliat a la UGT que és una de les entitats impulsores, malgrat no estar d’acord amb el seu posicionament.

Jo també defenso les institucions catalanes, amb independència de per qui i per quin partit estiguin dirigides políticament.

I vull fer èmfasi que defenso les institucions catalanes sense oblidar que són institucions de tots els que conformem l’Estat, no només dels que viuen a Catalunya, doncs és l’Estat qui permet gaudir de les mateixes.

I dic que defenso totes perquè s’han de defensar totes; també el Parlament de Catalunya que sent la seu de la sobirania popular va merèixer el menyspreu d’aquells que ara demanen respecte per les institucions que governen.

O millor dit, que mal governen, doncs no podem oblidar que la “defensa” de les institucions catalanes que ara vindiquen són la conseqüència de posar-les en una situació irregular, fent cas omís a les sentències d’un Tribunal Constitucional que paradoxalment, i com deia abans, és el que vetlla perquè aquestes institucions existeixin.

I no parlo de les formes, que possiblement no respectin aquesta “proporcionalitat” d’actuacions que es reclama, i que algú m’haurà d’explicar com es materialitza, però sí de l’acció/reacció que respon al veritable objectiu que es persegueix i que justifica també la reivindicació de la defensa dels meus drets fonamentals, que repeteixo, no podem oblidar que ja es van vulnerar en el Parlament de Catalunya els proppassats 6 i 7 de setembre.

Drets fonamentals que també volen vulnerar el mateix 1-O, doncs l’aplicació perversa que pretenen fer de l’exercici de la democràcia deixa en una situació d’indefensió a tots aquells que reivindiquem la necessitat d’un canvi de relacions i d’encaix -que crec som la majoria-, posant en joc una pregunta que ja indica a priori quin serà el resultat final de la pròpia consulta, doncs les possibilitats només es limiten a dir sí a la independència, doncs dir que no implica manifestar que vols continuar com fins ara.

Opino que aquesta taula no és, ni de bon tros, el espai de transversalitat on deurien moure’s els sindicats de classe, doncs no és més que una taula creada per a major glòria del independentisme.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada