dijous, 17 d’agost de 2017

SFG. 3 MEur per grades a la platja. Hail!

Què no hi han més prioritats que gastar-se 3 milions d’euros en unes grades a la platja? Segur que si ens pregunten als ciutadans de Sant Feliu trobem més d’una. O si ens deixen opinar sobre el projecte, respectant el compromís de participació ciutadana que van assolir a la campanya electoral, estic convençut que podem aportar idees molt més assequibles, i que permetrien afrontar més iniciatives.

Però no, ni de guardar les formes han sigut capaços. Amb nocturnitat i traïdoria convoquen un Ple extraordinari a una hora inusual per aprovar les obres de Rius i Taulet (en un segon punt de l’ordre del dia, doncs el primer punt era des capitalitzar el Thyssen i “passar el diners” a aquest projecte), fugint de consensuar amb la resta de grups municipals i traient-nos la veu als 22000 veïns de la ciutat.

No s’han parat a pensar que estan hipotecant la ciutat tant a nivell econòmic com paisatgístic, en una execució que no té volta enrere, un cop iniciat?

No entenen que poden estar fent un pegat a la façana marítima, al no contemplar aquesta actuació dins d’un pla general de tot el passeig?  

No veuen que el fet de que 11 persones imposin la seva voluntat a 22000 ciutadans, sense escoltar la seva opinió, és simplement governar en règim de dictadura?

Ara entenc allò que, amb tota la prepotència del món i clar menyspreu a la ciutadania, em deia un membre del Govern Municipal: “Jo ja tinc el meu model de ciutat i no tinc per què explicar-ho ara”.

No va explicar-ho ni ho ha explicat mai. Realment el té, o millor dit, el tenen més allà del simplement mediàtic?

Com diuen els cubans, “¡agarrémonos los machos!”, doncs és de preveure que en aquestes cinc grans obres que anuncien, Guíxols Arena, Rius i Calvet, Aparcament de la Corxera, Museu Thyssen i Parc Central a l’entorn Asil Surís que així a “grosso modo” poden suposar un cost per a tots els ciutadans de més de 20 milions d’euros, les continuaran decidint 11 persones, sense que cap dels altres 22000 guixolencs puguem decidir, ni tan sols opinar.

Hail!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada