dilluns, 10 de juliol de 2017

El Turisme d’autocaravanes a SFG

10 de juliol.
15:30 hores zulú.
Pàrquing d’autocaravanes de Vilartagues.
Ocupació 1 autocaravana

Mateix dia, hora zulú diferencial de dos minuts, pàrquing de vehicles Can Roselló. 1 autocaravana d’ocupació.

Mateix dia, mateixa hora zulú, diferencial d’un minut minuts, pàrquing de vehicles zona Estació d’autobusos, 20 autocaravanes d’ocupació.

El Govern Municipal va fer cas omís a l’avís que l’aparcament d’autocaravanes a Vilartagues no tindria èxit; que per molt que l’hagin reduït a la meitat, mai serà el lloc per atendre aquest tipus de turisme qualitatiu; i que el lloc adient és la tercera zona d’aparcament rere l’estació d’autobusos.

Doncs bé, la prova és que en ple mes de juliol les autocaravanes continuen aparcant rere l’estació o a diferents indrets de la ciutat, donant una imatge, en molts casos, deplorable per desordenada.


Conclusió: la ciutat ha llançat una ma de calés innecessàriament, ordenant un espai que serveix per no res, tolerant l'aparcament d'autocaravanes a altres llocs que no són Vilartagues.

No seria més productiu reconèixer l'errada i tornar a habilitar el lloc on els professionals i entesos consideraven que era el lloc apropiat, i que ens posava en vies de convertir Sant Feliu en un referent en aquest tipus de turisme?


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada