dimarts, 23 de maig de 2017

SFG desmilitaritzat? No, gràcies.

Jo els vull tenir a prop, quan més a prop millor, doncs si necessito la seva intervenció, que puguin arribar amb la màxima promptitud.
 
Mentre no és necessari el seu concurs, vull que es moguin per a conèixer el terreny amb el màxim detall, el que els permetrà actuar amb eficàcia quan sigui necessari.
 
S’han d’entrenar, dia sí i dia també, per a mantenir la seva qualitat de servei, utilitzant els millors recursos materials que estiguin a l’abast dels professionals de l’emergència, col·laborant i complementant-se amb els altres grups d’intervenció.
 
I vull que mostrin la seva feina públicament, amb l’objectiu d’augmentar els recursos humans que una activitat com la seva necessita, possibilitant que la seva tasca sigui una professió especialitzada, i que els joves puguin accedir a treballar prestant un servei a la societat.
 
Sí, parlo de l’exèrcit, aquesta força satanitzada per alguns però reclamada per tothom quan hi ha una emergència, tal i com s’ha demostrat més d’un cop a Girona, i no fa gaire temps.
 
Per això són incomprensibles, absurdes i incoherents les declaracions d’alguns ajuntaments, l’altre dia el de Sant Feliu de Guíxols, exigint la desmilitarització de les comarques gironines, argumentant que l’exèrcit és una força de guerra, desvirtuant i negant la realitat, que  l’exèrcit és una força que té com a missió defensa la pau, tal i com demostren les valorades intervencions a l’àmbit internacional en zones de conflicte.
 
Possiblement els detractors de la presència militar a Catalunya, en comptes d’amagar-se rere arguments demagògics que no corresponen a la veritat del que es persegueix, que no és altra cosa que la desaparició de l’exèrcit espanyol de Catalunya, possiblement tement que sigui un element dissuasiu per arribar a allò que diuen república catalana.
 
S’hauria de preguntar a aquests que defensen l’expulsió de l’exèrcit espanyol de Catalunya , i la no participació en esdeveniments de infantils i joventut, formació i ocupació per l’efecte nociu que per als joves podria tenir la visualització d’armes, quina diferència hi ha entre l’armament de l’exèrcit i el de la policia?.
 
La moció aprovada a Sant Feliu exigint la desmilitarització de les comarques gironines, no pot portar a que Sant Feliu es declari municipi desmilitaritzat. En tot cas l’Ajuntament hauria d’aclarir que els 21 regidors de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i per extensió els partits polítics que els recolzen, es manifesten partidaris del l’expulsió de l’exèrcit espanyol de les comarques de Girona doncs jo, com a molts ciutadans, vull continuar comptant amb la seva presència, quan més a prop millor.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada