dissabte, 8 d’abril de 2017

Dia de la Policia Local de SFG, els policies els únics protagonistes

No podia deixar l’oportunitat de felicitar als integrants de la Policia Local de Sant Feliu de Guíxols, en aquest 8 d’abril que l’Ajuntament ha decidit canviar pel dia 8 de març que era i és el dia de la Patrona d’aquest cos. Per aquesta raó, malgrat inconvenients personals, he decidit saludar-los personalment, i compartir amb ells una estona en la zona que han instal·lat al Passeig del Mar de la ciutat.

Ho he fet com a ciutadà, però sobretot també considerant-los com a col·laboradors – alguns d’ells ja com amics -, que és com he volgut actuar durant el temps que vaig tenir l’honor de ser el responsable de governació de la ciutat doncs, malgrat diferències de criteri que sempre poden haver-hi, i situacions de certa complicació, sempre he dit a la ciutadania que la seguretat de Sant Feliu està en mans dels millors professionals.

Com deia ahir, avui és la festa de la Policia, i són els integrants de la Policia Local els únics que ha de tenir protagonisme, doncs és el seu acte; i tot estant bé que es programin activitats per obrir la celebració a la ciutadania, aquests han de servir per a fer més forta la connivència entre Policia i veïns, i no per lluïment institucional d’aquells que no porten uniforme.

Per això vull felicitar a l’Ajuntament d’aquesta iniciativa, esperant que s’aprofiti per a recuperar aquell concepte de proximitat que moltes vegades es perd.

Com deia avui la persona que introduïa l’acte, avui estàvem davant una celebració institucional i festiva, però crec que s’ha oblidat de remarcar que aquesta celebració i que aquest acte és de la Policia, i correspon a la Policia protagonitzar-ho.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada