dilluns, 12 de desembre de 2016

L’ús de l’Antic Hospital de Sant Feliu

Malgrat el titular referent a l’ús i destinació, és una bona noticia que l’Equip de Govern Municipal decideixi, tenint recursos per a fer-ho, tirar endavant la rehabilitació de l’emblemàtic edifici de l’Antic Hospital de Sant Feliu de Guíxols, posant-lo a l’abast de la ciutat.
 
És una opinió, però tinc clar que no és un encert separar el Museu d’Història de la Ciutat del Monestir doncs, parlant d’història, Museu i Monestir són dos conceptes inseparables.
 
I de la mateixa manera tinc clar que no és adient que a l’Antic Hospital, que com diu l’Alcalde es podria considerar “noble”, se’l doti d’alguna funcionalitat administrativa per a posar alguns serveis municipals.
 
Crec que aquest edifici hauria de tenir altres utilitzacions més d’acord amb la seva pròpia idiosincràsia, història, magnitud, entorn i accessibilitat, i que jo veig més lligades a les arts i/o exposicions (pensem que fins i tot s’havia parlat d’ubicar una Escola d’arts), que a serveis burocràtics.
 
Reitero que és una opinió, però crec que alhora de felicitant-se de poder recuperar l’Antic Hospital, l’Equip de Govern hauria d’explorar altres possibilitats per dotar-lo d’un ús adient.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada