dilluns, 19 de setembre de 2016

L’aparcament soterrat al Passeig de SFG

Amb sorpresa vaig veure com el Grup Municipal d’ERC guanyava la partida als altres dos grups que conformen l’Equip de Govern (TotsxSF i PSC), i aconseguia que es desestimés el projecte d’aparcament al passeig.
 
Era un dels cromos a canviar en aquell pacte de Govern que els tres grups van assolir al 2015, encara que continuava estant segur que un aparcament al passeig soterrat és la millor opció per impulsar de manera sostenible l’activitat comercial, així com representa valor afegit a una oferta turística de qualitat.
 
Soc innocent, i moltes vegades m’agrada ser-ho, per això, tot i veient que la participació era un dels pilars de les promeses electorals dels tres grups (TotsxSF, ERC i PSC), pensava que els ciutadans i ciutadanes podríem dir la nostra, i l’aparcament seria susceptible de debat i opinió entre els ciutadans.
 
Doncs no, el Govern diu que renunciar a l’aparcament al Passeig i passar-lo a la Corxera és “un projecte compartit” pels tres socis de Govern i que no tenen cap intenció d’obrir un debat, incomplint així el compromís electoral de dos dels grups, TotsxSF i PSC, de construir un aparcament soterrat i ni tant sols, d’impulsar la participació.
 
Algun dia coneixerem quants més “cromos” haurà canviat cada grup i en quantes renúncies del  programa electoral amb el que es van presentar a les eleccions això s’ha traduït, i que els va permetre arribar a un acord de governabilitat que mai han fet públic, doncs del que sempre han parlat ha sigut d’un acord per a permetre investir a l’Alcalde, que no té res a veure.
 
Crec en que l’aparcament al passeig té molts més arguments en positiu que un aparcament a La Corxera, doncs comparant-lo per proximitat amb les 330 places del pàrquing de Can Roselló que el Govern va posar a l’abast dels usuaris i que ha sigut un veritable fracàs, ens porta a la conclusió que el pàrquing de la Corxera també seria un altre nyap per infrautilització.
 
I per desmentir al Govern Municipal, que com sempre vol justificar les seves mancances jugant a les medalles mediàtiques que desprès tan critica,  afirmar que l’anterior mandat es van fer moltes gestions per tirar endavant el projecte de pàrquing soterrat, doncs els dos grups que formaven el Govern (CiU i PSC) tenien plena coincidència en el tema.   

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada