dilluns, 29 d’agost de 2016

Em felicito per arribar a les 100.000 visites

Va ser el 28 de febrer de 2009 quan vaig posar en marxa un blog personal, amb l’objectiu de fer públic allò que pensava en moments determinats, alhora que poder compartir el que considerés interesant.
 
I així ho he fet durant aquests 7 anys, “penjant” més de 900 posts que han merescut critiques i felicitacions, però que han sigut el reflex del que jo he necessitat transmetre des de casa meva, doncs casa meva és el blog, i a casa meva tinc el dret de dir que vulgui.
 
Recordo que no fa pas gaire, a rel d’uns d’aquests rifirrafes virtuals, una companya a la que aprecio sincerament m’escrivia amb vehemència i certa acritud que el meu blog tenia nul·la transcendència i no l’interessava a ningú, doncs el veien quatre gats. La meva resposta va ser que no m’importava, doncs jo escrivia per a mi, i no amb l’ànim de fer-me viral.
 
Doncs bé, no sé si és molt o poc, però avui el meu blog, titulat “A barlovento, Opinions i Reflexions d’un avi d’esquerres”, ha arribat a les 100.600 visites, que segur per a molts és una ridiculesa però que per aquest bloguero sense cap interès mediàtic, és una quantitat important de persones que, en un moment o d’altre, han demostrat interès visitant “casa meva”.
 
Em felicito jo mateix.

 

   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada