dilluns, 11 de juliol de 2016

En José Luis Mayo sempre serà Síndic de Sant Feliu

No vaig ser el seu alumne i això em permet emetre una opinió asèptica i no mediatitzada per vivències anteriors, de quan el José Luis Mayo era professor.
 
El vaig conèixer quan ell ja exercia com a Síndic de Greuges de Sant Feliu de Guíxols i jo com a Regidor de Govern, i reconec que des d’aquell moment em va caure bé, consolidant al llarg de 8 anys una relació entre Síndic i Polític més que correcte, tant en el tracte personal com desenvolupant la corresponent responsabilitat.
 
No sempre hem tingut la mateixa visió de quina és la tasca del Síndic i quins són els límits de la seva competència, però quan un Síndic s’extralimita en l’exercici de la seva responsabilitat, el polític ho ha d’entendre com un avís de que hi ha quelcom a l’Administració que no funciona correctament, i no com una intromissió en els seves funcions.
 
I durant vuit anys he fet tant de cas a les queixes que canalitzava com als suggeriments que feia i que, molt possiblement, m’han estalviat situacions que haguessin afectat negativament a ciutadans i ciutadanes.
 
Per això, en el decurs d’un Ple presentant la memòria d’activitats, en la meva intervenció com a Portaveu del Grup Municipal Socialista li vaig dir amb tota confiança i de bon rotllo, i per a sorpresa de la resta de grups municipals que centraven les seves intervencions en un simple reconeixement a un any de feina, que em tenia fins als nassos doncs amb el seu cel per a que l’Administració funcionés com havia de fer-ho, m’estava obligant a ser molt més curós en el desenvolupament de la meva tasca.
 
Només puc tenir paraules d’agraïment i reconeixement, que m’hagués agradat dir-li personalment el divendres quan va donar el relleu al nou Síndic en el decurs del Ple Extraordinari, al que també li desitjo tot l’encert possible.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada