dimarts, 3 de maig de 2016

L’Hotel Elke de SFG i els rumors

Alimentar un rumor és senzill; només és necessari elevar a categoria de notícia un fet, envoltar-lo d’ambigüitats i desinformacions públiques, esperant que l’elucubració col·lectiva s’obri camí.

Lo greu és quan es donen informacions, fins i tot contradictòries, per amagar que no es té prou coneixement veraç sobre el tema, doncs això provoca que d’un mateix fet s’aixequin molts i diferents rumors.

Això és el que ha succeït amb les declaracions que, sobre la construcció de les obres de l’Hotel Elke de la Rambla Portalet de Sant Feliu de Guíxols, han anat sortint a la premsa durant aquests tres mesos per a justificar l’aturada d’aquesta obra.

Segons l’Ajuntament de la ciutat, totes les informacions que s’han donat a la premsa, a la ràdio, les xarxes o a través del boca a boca ciutadà no es corresponen amb la realitat, doncs la paralització d’aquestes obres no es deu al nivell freàtic, ni al subsòl, ni a la façana protegida, ni a permisos municipals o a una suposada manca de diners de l’inversor, com fons de l’Ajuntament havien insinuat.

Les obres es van aturar, segons el propi Ajuntament, perquè “els promotors valoraven els diferents pressupostos que tenien per aixecar l'establiment hoteler” encara que, segons contrastades informacions, que no dubto puguin ser també rumors, l’obra estava contractada a una solvent  empresa constructora de Sant Feliu que finalment ha renunciat, contractant els promotors a una empresa de fora de la ciutat.

Desitjo que l’anunciat inici d’aquestes obres, que els ciutadans de Sant Feliu sentim com a nostres encara que el Regidor de Territori s’estranyi, sigui una realitat, i que el dimecres 4 de maig els curiosos que envolten tradicionalment totes les obres, puguin posicionar-se a la Rambla Portalet per a fer l’obligada crítica de l’ociós.

De la mateixa manera també vull tenir confiança en que encara que l’empresa constructora no sigui local, els llocs de treball que generarà aquesta construcció seran ocupats per treballadors guixolencs, i que l’Ajuntament de Sant Feliu haurà negociat amb inversor, promotors i empresa constructora per a que això sigui així.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada