divendres, 1 d’abril de 2016

L’Alcalde de SFG pensa poder treure la pensió als treballadors

No podien faltar en el Ple, les demostracions d’ignorància, de mala llet i de prepotència dictatorial per part de l’Equip de Govern, doncs està en el seu ADN la necessitat de dir que la tenen més llarga que la resta, encara que no l’ensenyin, i encara que això els porti a fer públic el seu desconeixement .
 
Per enèsim cop, l’Alcalde acusa al Govern anterior d’haver tret la pensió de jubilació als treballadors de l’Ajuntament, i no fa falta ni un petit esforç per a convèncer que això és mentida, doncs no és competència municipal.
 
És de suposar que es refereix a la decisió, que un informe coincident entre Secretari i Interventora Municipal, ens obligava a deixar d’abonar el premi de jubilació que es donava a qui decidia jubilar-se anticipadament.
 
Un dret que vaig mantenir en el primer conveni col·lectiu negociat per mi. Un dret que la Llei qualificava d’il·legal i que jo vaig mantenir pactant-lo en el Tribunal Laboral de Catalunya.
 
Un dret que segons l’esmentat informe tècnic (Secretari/Interventora s’ha d’anul·lar de manera immediata, fet que provoca la legítima presentació d’una demanda d’un dels afectats.
 
De tots aquests fets s’informa a la Comissió Informativa corresponent, així com de la demanda d’aquest treballador que obliga a l’Ajuntament a fer una declaració de lesivitat, sent jo l’únic Regidor de tota aquella Comissió Informativa que es declara contrariat per aquesta mesura.
 
Guanyant la demanda el treballador l’Equip de Govern decideix, abonar als dos treballadors també afectats la mateixa sentència, el que implica una estalvi a la ciutat en despeses judicials.
 
Però el que clama al cel és que l’Alcalde actual acusa a l’anterior Equip de Govern i específicament a mi, un cop el Secretari i la Interventora Municipal hagin emès l’informe, d’haver enganyat amb el conveni col·lectiu, signant una il·legalitat, Quan el treballador presenta la demanda, l’actual Alcalde calla; i és després, quan la sentència falla a favor del treballador, quan l’ara Alcalde, llavors cap de l’oposició, acusa d’haver “tret la pensió als treballadors municipals”, demostrant una inqüestionable ignorància i mala llet, com també ho és la utilització de la mentida de manera habitual.
 
Vist el tarannà i la trajectòria d’alguns membres de l’Equip de Govern, per a tremolar seria si l’Alcalde tingués la competència de treure la pensió de jubilació als treballadors.
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada