dilluns, 21 de març de 2016

Lladronici contra la Policia Local a Sant Feliu

M’han fet arribar el Decret de data 17 de març, en que l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols informa als membres de la Policia Local que a partir d’aquesta nòmina, deixaran de cobrar part de les seves retribucions.
Sense pal·liatius, el que farà aquest Govern Municipal amb nocturnitat i traïdoria,  és un lladronici imperdonable, indecent i sense sentit, que no respon a cap interès col·lectiu, social ni econòmic de la ciutat, i m’atreviria a dir que tampoc polític, sinó a la simple ambició personal d’alimentar algun ego, i demostrar així que “manen” i que la tenen “més llarga”, encara que no l’ensenyin per vergonya.
Furtaran injustament aproximadament 200 euros mensuals a un grapat de treballadors i treballadores municipals o sigui, que trauran 200 euros mensuals del pressupost familiar a unes desenes de famílies de Sant Feliu de Guíxols; però clar, qui no sap el que és administrar-se números vermells no pot tenir atacs de consciència perquè, malauradament, no la té.
Parlem de la importància que tenen 200 euros per a una família, però també parlem de la impunitat amb la que aquest Govern Municipal continua actuant i creu poder actuar, com quan part dels seus integrants ho feien des de l’oposició, doncs tots recordem com, emparant-se en suposades interpretacions referents a actuacions il·legals, portaven a judici tot allò que podien, de manera pública, anònima o a través de tercers, sabent que encara que la justícia no els hi donés la raó, ells complien el seu objectiu, que era simplement fer mal.
Ara ja tenen experiència, i sabent que no tenen raó (algun dels Regidors ho ha reconegut en privat) ja no s’arrisquen a portar els temes a judici per a fer mal. Ara simplement volen fer mal directament, i utilitzen la part més feble del sistema, és a dir, el treballador i les seves retribucions, forçant que sigui aquest treballador el que es vegi obligat a demandar judicialment, quedant el Govern Municipal com la part passiva i "neta", encara que actuin com inductors, de manera covard.
Si és il·legal, per què no ho porten al jutjat i desprès apliquen la sentència que es dicti? Doncs perquè saben que és completament legal, perquè llavors haurien de portar la contrària a qui els pressiona, i perquè alguns d'ells s'haurien d'autodemandar.
Però sobretot, perquè aquest plaer que els hi produeix el sadisme, és a dir, fer mal contra treballadors i famílies, desprès el projecten i allarguen en aquell onanisme que només acompanya als que, confonent poder i responsabilitat, acaben manant per “pebrots”, oblidant que haurien d’exercir la responsabilitat i no l'abús del poder.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada