dijous, 18 de febrer de 2016

Afers Exteriors Vs. llistes d’espera, per exemple

Ahir, des de JuntsxSí i des de la Generalitat, es feia la comparació entre el sentit que li han donat a la Conselleria d’Afers Exteriors i el sentit que tenen, per exemple, les accions promocionals de caire econòmic, turístic o comercial que pot fer un Ajuntament a l’estranger.
 
Aquesta Conselleria, amb el Conseller Romeva al capdavant, té la missió de sortir a l’exterior amb l’objectiu de “vendre” Catalunya com a Estat, presentant-se ell mateix com a Ministre d’Afers Exteriors, i és això el que ha anul·lat cautelarment el Tribunal Constitucional.
 
O sigui, que si volem ser sibil·lins, el que està anul·lant cautelarment el TC és que algun estament espanyol, com és la Generalitat de Catalunya, exporti posicionaments polítics que no li corresponen o, com a mínim, que algú utilitzi diners públics de tots els catalanes per a vendre opcions polítiques no recolzades per la majoria dels ciutadans de Catalunya.
 
Crec que els milions d’euros que ara s’utilitzaran per a impulsar aquesta Conselleria podrien servir, per exemple, per a pal·liar els problemes de sanitat (llistes d’espera), que el propi Conseller de Salut es reconeix incapaç de solucionar, sinó és amb més recursos econòmics.
 
Estic convençut que no hi hauran prou diners per a posar el comptador a zero, però sí que serà un inici per a recuperar allò que aquest Govern ha perdut.
 
Llavors sí que el President de la Generalitat, en nom dels malats, podrà donar les gràcies al Tribunal Constitucional, perquè sí que amb ell començarà tot.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada