dilluns, 24 d’agost de 2015

Asil Surís i Agglotap

Llegia la nota informativa de de l’Ajuntament publicada per Radio SantFeliu, en referencia a l’ús de l’antiga Agglotap, lligant-lo al projecte de l’Asil Surís.
 
Ja sé que aquesta nota no té res a veure amb la que, a rel d’una noticia apareguda al Diari de Girona el 19 d’agost, jo publicava al facebook dient que el 1 de maig de 2015 també aquest diari publicava que el Govern de la ciutat, llavors conformat pels Grup Municipal de CiU i Socialista: “Sant Feliu elimina l´ús industrial al sòl de la tapera Agglotap. L'Ajuntament firma un conveni amb la propietat que permet el residencial en una illa i de zona verda, a l'altra”.
 
A mi no em fa mal reconèixer el que es fa bé i penso que així havia de fer-ho tothom, i en el Diari de Girona (19/8/2015) només es desprèn que és un “triomf” de l’actual Govern, no reconeixent que és un projecte en el que el llavors Regidor socialista, Joan Vicente, va treballar de valent i que ja es contemplava la reordenació de tot l’entorn.
 
I pel que fa referència al projecte de l’Asil Surís, i que va ser el centre de la campanya electoral de TotsXSantFeliu, només haig de dir que és un projecte engrescador, no sé si urgent però sí necessari per la ciutat i que com a ciutadà, em satisfà que el Govern de la ciutat dediqui esforços per a fer-ho realitat.
 
Però això no treu que, quan a la noticia de Radio Sant Feliu es fa esment a la presentació del projecte que l’Alcalde Carles Motas va fer el 27 d’octubre de 2010 amb la llavors Regidora de Serveis Socials Magda Lupiañez, jo hagi de dir també que és una iniciativa que el 2009 va presentar la Regidora de Serveis Socials Esther Martínez al Govern de la ciutat (llavors conformat pels Grups Municipal Socialista, de TotsXSF, d’ERC i d’IV), i que es va aturar paradoxalment per la negativa de TotsXSantFeliu, com també s’ha de dir el llavors Alcalde de la ciutat, en Pere Albó estava negociant amb el Delegat Territorial de la Generalitat aquest tema, un cop garantida la continuïtat de l’Asil Surís que estava en perill.
 
De tota manera reitero la meva satisfacció al veure que els projectes encetats per altres governs, i millorats, com ha de ser!, poden tirar endavant amb independència dels colors.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada