dilluns, 13 de juliol de 2015

Reflexions personals, 30 dies desprès

Fa 30 dies justos que dos esdeveniments importants que han tingut una gran incidència a la quotidianitat de la meva vida, desprès de que ja fa molts mesos decidís no concórrer a les Eleccions Municipals: un, la constitució dels Ajuntaments amb nous gestors polítics, que va tenir com a conseqüència que jo deixés, immediatament, de ser Regidor. I el segon, la meva reincorporació, a full-time, a les meves habituals obligacions laborals desprès de més de vint anys de dedicació a la política sindical i local.

A ningú se li pot escapar que això és un “abans i desprès”, i que durant aquests 30 dies he fet reflexions personals de tot tipus i, conseqüentment he tret conclusions de les meves accions i decisions, així de cóm afrontar aquesta nova etapa.

Qui em coneix, sap que serà molt difícil que em desentengui d’allò que ha sigut la meva dedicació principal durant 8 anys, la política municipal, i que em costarà esperar altres 70 dies per a dir la meva, (llevat no hi hagi alguna davallada o comencin a justificar la seva incapacitat per a complir amb els seus compromisos, emparant-se en la impotència per una suposada herència rebuda, com algú ja insinua), però un s’ha d’habituar a totes les circumstàncies i situacions, i l’edat i l’experiència em permetran administrar el meu temps d’intervenció amb prou paciència.

Això sí, reconec el que més trobo a faltar és el tracte habitual amb els meus veïns, que em permetia atendre i escoltar les seves inquietuds, així com la relació i col·laboració diària amb els companys i companyes de Govern i tècnics municipals, alguns d’ells ara ja amics. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada