diumenge, 12 de juliol de 2015

Inaugurar l’exposició Thyssen

Que per quart any consecutiu es pugui inaugurar l’exposició Thyssen representa una satisfacció per a tots aquells que, de manera directa per estar governant la ciutat, han estat treballant durant aquesta legislatura per a que Sant Feliu sigui un referent d’exposicions temporals de gran qualitat.

Això li deia a un amic que aquest matí, a primera hora, em recriminava per no haver anat a la esmentada inauguració, tot i insinuant que no assistir havia sigut per despit o per una suposada rancúnia contra el Govern de la ciutat.

Ja li he aclarit que no, en absolut. Encara que no s’ho creia, simplement no vaig anar perquè no em van convidar.

És cert que ara no tinc cap lligam amb la política local, com no sigui personal o d’amistat. Soc un ciutadà més de Sant Feliu, encara que quan era Regidor també ho era; però a manera de reflexió, crec hagués estat de rebut que els Regidors de l’anterior Equip de Govern, que han patit aquesta exposició per a què la ciutat la pugui continuar gaudint, haguéssim rebut una invitació per a la inauguració.

Crec que, fins i tot, es podria considerar com un detall protocol·lari i una demostració de tarannà.

És cert que, per qüestions familiars, jo no hagués assistit, però si hagués pogut fer-ho hauria sigut com a manifestació d’agraïment i reconeixement a tots els que han fet possible aquesta exposició, començant per la Baronessa Carmen Thyssen com “alma mater”, continuant per la comissària Pilar Giró, i acabant per el gruix dels polítics, tant de l’actual Govern -que no ha paralitzat l’esdeveniment i que, segons afirma, continuarà treballant per a millora el projecte -, com de l’anterior Equip de Govern, en el que m'incloc, que ha passat un testimoni de treball fet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada