dilluns, 22 de juny de 2015

Ex-Regidor

Ha sigut un canvi brusc del que he pres realment consciencia  aquest cap de setmana quan m’he llevat i no tenia cap obligació política, institucional o protocol·lària; la meva agenda corresponent a aquests dies estava buida, i ni tan sols apareixia aquell “personal”, amb el que de manera puntual indicava als meus col·laboradors que tenia alguna obligació aliena a l’Ajuntament.
 
Després de 8 anys com a Regidor, en el que els 7 dies a la setmana han tingut la mateixa intensitat de dedicació i obligació “laboral”, arriba el dissabte o el diumenge i haig de reprendre el paper de marit, de pare o d’avi a dedicació completa, no a temps parcial com fins ara, i això és complicat!.
 
Recordo quan al company i amic Pepe Montilla, President de la Generalitat, rebutjava ser Ministre (encara que va acabar acceptant) adduint que desprès de Ministre un només podia ser ex-Ministre, suposo que pensant en futures responsabilitats polítiques.
 
Doncs bé, salvant les distàncies, jo estic descobrint que el ser ex-Regidor té una importància molt relativa, perquè quan vaig assumir ser Regidor vaig passar a ser ex-marit i ex-pare, i ara tinc l’oportunitat de recuperar aquest prioritari paper que vaig deixar en segon termini i que ara haig d’aprendre a tornar a desenvolupar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada