dijous, 21 de maig de 2015

De mercenaris a futurs estómacs agraïts

Jo crec que ja està prou acreditat documentalment, fins i tot publicat al BOP de Girona, que l’any 2001 la treballadora de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols que un delegat de CCOO m’acusa d’haver-li dispensat un tracte de favor per a pujar de categoria laboral, tenia el mateix nivell professional que ara. Acusació falsa tan pel que fa a la pujada de categoria com a un presumpte tracte de favor per part meva, doncs val a dir que jo vaig entrar a formar part d’aquest Consistori, com a Regidor, l’any 2007.

Essent així un es pregunta què s’amaga rere aquesta fòbia del delegat de CCOO contra la meva persona i contra aquesta treballadora que, per més inri, és delegada de l’altre sindicat de classe.

Podria dir que no ho sé ni m’importa. Que per això no he entrat a debatre públicament aquest afer, deixant en mans de la justícia la resolució del tema, i que només puc fer elucubracions basades en les informacions actuals que em fan arribar, i en les conclusions que un pot treure arrel de les mateixes informacions, contrastades amb el meu coneixement del personatge i dels que l’atien per a forçar aquest sense sentit.

Però no és cert. Sé perfectament el per què d’aquesta actuació, doncs em va avisar públicament un dels polítics locals, quan per atacar-me em va amenaçar dient-me literalment: “aniré contra la teva dona”.

I clar, de manera covard com li vaig dir, va trobar un filó en aquest delegat de CCOO que es va posar al servei del polític a canvi de promeses post electorals que ell mateix i els seus còmplices, que esperen convertir-se en estómacs agraïts en un futur proper, s’han encarregat de publicitar.

Però tot i dient que és lamentable que un delegat de CCOO entri en aquest joc, i faci que el seu sindicat es posi al servei d’un aspirant a assolir poder polític a l’àmbit local utilitzant, fins i tot, la fiscalia com fa aquest partit de manera recurrent i infructuosa (m’agradaria que CCOO es desmarqués d’aquesta postura anti-sindical), haig de dir que he entès també el per què de l’actuació del personatge, que no és altra que desviar l’atenció de les seves presumptes malifetes administratives amb acusacions contra la resta, així com evitar que algú demani que es faci públic el seu expedient professional com ell reclama d’altres treballadors, creient que en ares de la transparència que defensa, hauria de posar a disposició de la ciutadania.

Penso que respectant i admirant la preocupació que se li ha despertat a aquest treballador per a lluitar contra les irregularitats administratives, li apunto algunes que, segons em fan arribar, ell coneix molt de prop i que estic segur recolzarà, considerant aquest escrit com a denúncia pública per a que algú iniciï les actuacions legals pertinents.

Em pregunto si és una irregularitat que un funcionari, alhora que sindicalista, treballi en un altra lloc sense haver demanat l’obligatòria i preceptiva compatibilitat.

Em pregunto també si és una irregularitat que un treballador de l’Ajuntament, alhora que sindicalista, utilitzi hores de feina o garanties sindicals per a desenvolupar una altre treball remunerat.

I em pregunto si és irregular, o com a mínim èticament reprovable, que un delegat sindical de CCOO utilitzi el seu càrrec per a intentar negociar en benefici propi o d’alguns dels seus simpatitzants i en detriment de la resta de treballadors.

Tal i com he afirmat des de que aquest treballador s’ha allistat com a mercenari en aquesta creuada política contra mi i sindical contra la UGT, les acusacions públiques que fa de “tracte de favor” són falses, tal i com es pot demostrar documentalment, i espero que se’m faci arribar la demanda que el treballador diu que ha interposat contra mi per a demostrar-ho també davant el jutge.

A partir d’aquí, la justícia continuarà el seu camí i posarà a cadascú al seu lloc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada