dimarts, 26 de maig de 2015

Discrepàncies amb el PSC. Aclariment al Diari de Girona

Segur que no té importància o, com a mínim, només per a mi pot tenir importància, i per això vull aclarir-ho.

És erroni afirmar, com fa el Diari de Girona, que dels cinc regidors de l’Ajuntament de Sant Feliu del Grup Municipal Socialista dos “van passar-se a no adscrits”, de la mateixa manera que no respon a la realitat que jo, amb nom i cognom, abandonés el PSC “per discrepàncies amb les línies generals a nivell català”.

El Grup Municipal Socialista, des de la seva constitució al principi de la legislatura 2011/2015, va mantenir els cinc regidors i cap del cinc va decidir declarar-se com “no adscrit”, sinó tot al contrari.

El cinc Regidors no es van plantejar mai el no respectar el compromís amb els ciutadans i ciutadanes de Sant Feliu de Guíxols, plasmat en el programa electoral amb el que, com PSC, vàrem concórrer a les Eleccions Municipals 2011.

Un altre tema és la relació amb el PSC.

Dos Regidors van decidir deixar l’afiliació del PSC, militar en un altre partit i, en aquestes Eleccions Municipals concórrer en una candidatura en representació de MES.

I jo, per una qüestió estatutària i orgànica, de coherència i de principis personals, vaig decidir deixar la militància del PSC i no concórrer a les Eleccions Municipals formant part de cap candidatura; però mai aquesta decisió responia a “discrepàncies amb les línies generals a nivell català”, com afirma el Diari de Girona, sinó a un àmbit molt més reduït.

Això, un cop han finalitzat les Eleccions Municipals, em permet plantejar tornar a formar part de la militància del PSC, com he fet durant molts i molts anys.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada