dilluns, 6 d’abril de 2015

El “i tu més!


No han crescut  i creient que la política és un joc, encara continuen utilitzant aquesta resposta per a defensar-se quan els agafen en actuacions de difícil o nul·la justificació, sense pensar que aquesta línia argumental posa de manifest que l’acusació de que són objecte té certa solidesa.

Crec que les actuacions personals són responsabilitat de cadascú, i si s’han fet des del lliure albir i conscientment mai pot ser un atenuant que les accions que hagi portat a terme qui fa l’acusació  siguin qüestionables, encara que l’esmentada acusació estigui feta en règim d’il·legítima insinuació.

Per això, als que tenen la temptació de posar en marxa un ventilador per esquitxar i contrarestar aquest manera d’actuar els hi aconsello que no ho facin, perquè seria fer el joc a aquells que l’únic valor que poden oferir per obtenir el favor de la ciutadania és embrutar, utilitzant paradoxalment la neteja com excusa, sense donar-se’n compte de que l’única “merda” que estan escampen és la pròpia, perquè és l’única que, de manera constatada, hi ha.

Embrutar és fàcil, i en política encara més.

El que té com única capacitat de projecció personal o partidista embrutar, sap que sempre hi haurà que es creurà el que diu i que farà de corretja de transmissió de les seves insinuacions i/o acusacions, essent ben igual si són certes o falses.

I sap que existeix el perill de que el lloc embrutat s’estereotipi com a paradigma de la brutícia, però també li és ben igual, perquè normalment conviu amb la pròpia porqueria, i si aconsegueix el seu objectiu no li farà fàstic la seva pròpia pudor. Ja la posarà sota la catifa com ha promès.

Malauradament porten anys utilitzant la provocació mediàtica esperant, perquè és això al que estan acostumats, que algú premi l’interruptor del ventilador amb el rètol de “i tu més” i participi en aquesta creuada absurda d’una aparent i demagògica neteja, i que no només sigui la seva pròpia porqueria la que embruti.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada