dijous, 5 de febrer de 2015

Com es pot ser tan barroer?

Sembla mentida que una persona amb llarga trajectòria com a Regidor, tan a l’Oposició com a Govern i que, fins i tot mitjançant maniobres lícites (al meu entendre no legítimes), va assolir l’Alcaldia, demostri de manera explícita el seu desconeixement en temes tan bàsics com la diferència existent entre un Grup Municipal i un Partit Polític.

I a més, precisament ell!, fent al·lusions a qüestions d’ètica quan ja ara, amb aquesta actuació, demostra una falta de moral en els seu intent d’intervenir en qüestions que afecten a unes cases que no són les seves, com les del Grup Municipal Socialista i, que jo sàpiga, tampoc del PSC.

Ja sé que ha de ser difícil entendre aquestes diferències entre grup municipal i partit quan s’exerceix el lideratge d’una “organització” quasi o totalment corporativista, com Tots per Sant Feliu, que segur exigeix el carnet a la boca per a formar part de la seva candidatura, però que és una qüestió que jo no discutiré per respondre a les normes de funcionament d’una casa aliena.

Per a la seva informació, en el PSC es permet formar part d’una candidatura com independent, i res impedeix que en qualsevol moment un decideixi fer-se militant. Doncs bé, jo en aquest moment, he passat a ser independent.

I ho faig mantenint la meva ideologia que és la mateixa amb la que em vaig presentar a les darreres eleccions i actuant també sota els mateixos principis amb els que em vaig presentar a les darreres eleccions; i això m’ha permès ser portaveu del Grup Municipal Socialista, defensant el programa amb el que el PSC es va presentar a les darreres eleccions.

Sóc  també conscient que ha de ser difícil entendre aquests valors, per algú que ha demostrat poques o nul·les dosi de principis, ideologia i ètica; però des del respecte corporatiu com a membres del Consistori i des de la humilitat, estic disposat a donar-li alguna lliçó.

I per cert, Sr Motas, alguna primera lliçó.

Des de la discrepància interna que existeix i és pública en  alguns posicionaments aliens a la política municipal, els cinc Regidors del Grup Municipal Socialista hem donat una mostra de transparència que vostè, per responsabilitat política hauria d’aplaudir.

Els principis es demostren respectant les decisions del veí, no intentant fer intromissions barroeres, irrompent en una casa que no és la seva, adduint mentides flagrants que obeeixen només a interessos personals, encara que facin mal personalment perquè, Sr. Motes, jo mai he rebut un sou de l’Ajuntament, i és menyspreable que la meva continuïtat pot obeir a un interès salarial: En canvi vostè si que ha sigut assalariat d’aquest Ajuntament.

I bé, que vostè al capdavant del “seu” Tots x Sant Feliu es presenti com a defensor dels socialistes de Sant Feliu ja és histriònic i, per aquesta raó, arribo a la conclusió de que aquests partits polítics com el que vostè representa, necessiten també una urgent regeneració interna però que jo, per respecte a vostè Sr. Motes, al seu partit i, sobretot, als seus votants, no m’atreveixo a aconsellar que afrontin. No és casa meva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada