dissabte, 29 de novembre de 2014

Carta oberta a la Sra. López

Sra. López, està vostè fent les coses com s’han de fer, i la prova és que alguns membres d’un sindicat la recusin públicament com a responsable de Recursos Humans de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, encara que m’atreviria a assegurar-li que no l’organització sindical a la qual diuen representar està d’acord amb la manera d’actuar d’aquests treballadors, perquè el sindicalisme de classe del qual són paradigma i mostra CCOO i la UGT, té com objectiu la defensa dels conjunt dels treballadors i no les prebendes personals dels seus representants.

Fixis que aquesta “recusació” feta pel “cap” de CCOO (això de “cap” en mans d’un sindicat ja em fa tremolar perquè em recorda a l’acció sindical que es portava a terme fa molts i molts anys) es basa en una suposada “amistat” entre vostè i la Secretària General de la UGT, adduint com a prova la seva negativa a facilitar - de manera responsable, d’acord a llei i en respecta a la confidencialitat i a la protecció de dades - l’expedient personal d’aquesta treballadora que aquest senyor exigeix actuant com “cap” (maleïda paraula) d’aquest sindicat.

Un al final es pregunta què es vol amagar o què vol aconseguir aquest “cap” per traspassar el límit de coherència, posant en perill les millores laborals del conjunt dels treballadors municipals, mal utilitzant a alguns treballadors i sense importar-li el prestigi personal, professional o familiar de les persones que no cedeixen al seu xantatge, que insisteixo, no és la manera d’actuar del sindicalisme de classe.

De la mateixa manera que també em pregunto què passarà quan, seguint les directrius de política organitzativa es regularitzin les situacions de compatibilitats o incompatibilitats laborals, o es comencin a aplicar de manera immediata mesures de control horari o de productivitat efectiva o de permanència en el lloc de treball, per exemple.

Sra. López, en nom meu des de les responsabilitats polítiques que tinc delegades, com segur que en nom de tot l’Equip de Govern municipal, li vull agrair públicament la seva tasca al capdavant de la gestió dels Recursos humans de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols declarant com totalment injustes, per  creure que només responen a interessos personals dels que les fan, les declaracions fetes contra la seva persona, perquè durant aquests pocs mesos en el que ha assolit aquesta responsabilitat, s’ha contrastat i constatat la seva equanimitat i professionalitat a l’hora d’aplicar les directrius en política de personal.

Atenent de on i de qui provenen, segons quines acusacions o recusacions, com absurdament és el cas, no són un demèrit, sinó la constatació de que vostè està fent i continuarà fent les coses com s’han de fer.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada