dilluns, 22 de setembre de 2014

Jo no era el meu candidat

Durant les últimes dates he repetit fins a la sacietat que no era la meva intenció presentar-me a les properes Eleccions Municipals 2015.

A les peticions de diferents companys i ciutadans he contraposat, fins ara, les opinions de la meva família, que són els veritables damnificats quan un dedica part del seu temps (que al final és molt!) a la vida política. Com anècdota sempre dic que he viscut més de prop els problemes de casa durant els anys que he estat a Madrid que no ara.

Però els darrers esdeveniments, actituds i manifestacions al voltant del PSC han fet que hem replantegés la meva decisió i que, acceptant el repte d’aquells companys, companyes i ciutadans que així m’ho demanaven, i desprès d’haver trobat una necessària, que no total, comprensió i complicitat familiar, he decidit impulsar una candidatura per a concórrer a les properes Eleccions Municipals 2015 en nom del Partit dels Socialistes de Catalunya.

Crec que dues legislatures treballant al govern de Sant Feliu - bé, menys un any i tres mesos a l’oposició fruit d’una injustificable moció de censura – hem donen arguments vàlids per a justificar aquesta decisió i avalar un equip que pugui aportar un model de ciutat que possibiliti, com ja va fer-ho fa 35 anys, que els ciutadans i ciutadanes entressin amb el PSC a l’Ajuntament de la nostra ciutat, aportant propostes i respostes a les inquietuds i necessitats realment importants per a Sant Feliu.

Igualtat i justícia social, són els dos conceptes que defensem des del PSC, i que han de ser el nord al que s’han de dirigir els esforços de la candidatura que jo vull impulsar.

Tota la resta d’objectius poden ser també importants, però no deixen de ser complementaris.

Jo vull gent que defensi tots els principis del socialisme que representa  el PSC, de la solidaritat entre els pobles, sense fronteres innecessàries, que  aglutini totes les sensibilitats però alhora tots els valors progressistes dins d’una Catalunya no excloent. Una candidatura amb gent orgullosa de la seva catalanitat, sense renunciar als valors que representa compartir inquietuds amb la resta de pobles d’Espanya i d’Europa.

Jo vull una candidatura amb gent que cregui en la potencialitat de Sant Feliu, que lluiti per un Sant Feliu referent social i econòmic, que entengui que Sant Feliu pot tenir un lideratge aglutinador i complementari en el seu àmbit d’influència territorial.

Jo vull una candidatura sense esquerdes, que actuï amb lleialtat al seu compromís polític, econòmic i social,  i amb un únic objectiu: el benestar dels ciutadans i les ciutadanes de Sant Feliu.

Les circumstàncies em porten a dir que si abans jo no era el meu candidat, ara ja sóc el meu candidat, i encara que no sé si finalment seré jo qui encapçalarà la candidatura del Partit dels Socialistes de Catalunya a les Eleccions Municipals del 2015; el que tinc clar que serà de consens, amb gent que sabrà el que vol i que ha de fer, i amb la garantia que treballarà, únicament, per la gent de Sant Feliu, com sempre hem fet la gent del PSC de Sant Feliu de Guíxols.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada