dilluns, 25 d’agost de 2014

La cama de la Sra. Maria


Dia 28 d’agost. Intervenció al Ple Municipal a l’Apartat de Precs i Preguntes utilitzat per l’Oposició Municipal, en teoria, per fiscalitzar l’acció de Govern:

El proppassat dia 3 d’agost, la Sra. Maria que viu al carrer del Gat, em va dir que hi havia un forat al terra, que podria provocar una caiguda i que algú prengués mal. Li vaig dir que ho traslladaria. Fa tres dies la Sra. Maria va caure i es va trencar la cama. Ja sé que és un carrer no gaire transitat, però prego que ho arreglin.

Davant del prec d’aquest Regidor de l’oposició, a un només li pot quedar cara d’estupor perquè, quin grau de responsabilitat pot tenir un càrrec electe quan espera 25 dies per a comunicar una incidència perillosa?

Possiblement, quasi amb tota seguretat, si en el moment que la Sra. Maria li va comunicar el perill ho hagués posat en coneixement dels serveis tècnics municipals, aquesta veïna no s’hauria trencat la cama.

Però clar, el Regidor no tindria el “minut de gloria” en el Ple Municipal i no podria demostrar que la resta de dies (a banda  del Ple), també es dedica a la “ciutat”.

Lo lògic seria arribar al Ple i anunciar, si la prioritat per aquest Regidor és l’alimentació pública del seu ego com inversió política, fins i tot amb teatralitat vehement, que el dia 3 d’agost va informar a l’Equip de Govern Municipal de la incidència i que gràcies al seu avís es va evitar, per exemple, el trencament de la cama de la Sra. Maria.

Però quina prioritat i importància pot tenir la cama de la Sra. Maria vers la vanaglòria personal d’aquest Regidor, que necessita demostrar el seu “fals compromís” utilitzant la vana incontinència verbal d’alguns segons que li dona el Ple Municipal?

És una manera de fer oposició, que no la meva!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada