divendres, 13 de juny de 2014

Atenció velles Glòries: Un pas al costat!

Recordo que fa uns mesos, en  ple debat de les últimes Eleccions al Parlament de Catalunya,  en una reunió de Consellers Nacionals i primers secretaris de les diferents agrupacions locals li manifestava al llavors President del PSC a les Comarques Gironines Quim Nadal que ell, com així els companys que ja portaven molt de temps amb responsabilitat orgànica o representativa, haurien de donar un pas al costat i deixar que fossin cares noves les que donessin un nou impuls al Partit dels Socialistes de Catalunya.

L’andanada que vaig rebre va ser de consideració; fins i tot, no fa gaire dies, algú recordava aquest afer i reconeixia els meus atributs a l’enfrontar-me amb el company Nadal. Com sempre, la mateixa resposta: Jo no visc del PSC ni d’en Quim Nadal; no li dec fidelitat a ningú, i en tot cas lleialtat a la meva ideologia i manera de pensar, a la meva família i amics, i als que han cregut en mi.

Avui, haig de dir, que m’ha sorprès gratament el titular d’un article d’en Joaquim Nadal, dient literalment: Nadal reclama a les “velles glòries que s’apartin”, fent al·lusió a la situació successòria que s’ha generat amb la dimissió d’en Pere Navarro com a Primer Secretari del PSC.

És cert que desprès analitza més qüestions d’unitat sectorial crítica, fent afirmacions i aconsellant estratègies pre-congressuals amb les que no estic d’acord i que crec, no ajuden en absolut a llimar diferències, sinó tot el contrari.

De totes maneres, encara que tard, és bo que un company amb l’experiència d’en Joaquim Nadal em doni la raó i arribi a la conclusió a la que jo vaig arribar ja fa uns mesos.

  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada