dissabte, 3 de maig de 2014

Empresari i independentista

Em comenta un company, mitjançant un missatge, el twitter d'un empresari local que, amb l'única finalitat d'atacar al PSC, presumeix de l'assistència a un acte que ERC va celebrar ahir a Sant Feliu de Guíxols.

Obvietat en la meva resposta: I...?

Bé, veient el grup polític local en el que "milita", el més normal és que aquest empresari estigués alineat amb un partit de dretes.

Com declarat virtualment independentista, no se si per convicció, devoció o oportunisme, aquest empresari s’ha d'alinear, per lògica, amb un partit que defensi l'independentisme.

Si lliguem aquestes dues premisses, ahir aquest empresari independentista, per lògica, va recolzar ahir l'única opció política possible d'àmbit supramunicipal: la d'un partit polític que, per estratègia i tacticisme polític, avui dona suport a polítiques de dretes a Catalunya, alhora que té, com raó de ser, la independència de Catalunya.

És normal i respectable que la fotografia d'aquest empresari sigui amb ERC, de la mateixa manera que no és d'estranyar, i per què no dir-ho?, m'agrada que aquest empresari i els seus correligionaris tinguin com enemic el PSC, com l’únic partit a Catalunya que té com a prioritat, donar resposta a les necessitats reals dels ciutadans i ciutadanes.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada