dijous, 16 de gener de 2014

Respecte i prou d'insults!!!

Malauradament hi ha alguns que volen fer creure que la diferència estratègica és sinònim de diferencia ideològica, i actuen com aquells que sí tenen una diferència ideològica i per això militen en altres formacions polítiques. I és aquest l’escenari on ens han fet actuar alguns militants significatius del PSC.

I avui dic que ja n’hi ha prou!

Encara no sé el que votaran tots els Diputats del PSC o, fins i tot, el que han votat perquè, possiblement, la votació al Parlament de Catalunya d’avui ja s’hagi produït.

El que sí tinc clar és que, amb independència el que hagin votat, hi ha un grup de Diputats del PSC que s’han permès la llicència, al meu entendre il•legítimament injusta, d’aliar-se amb aquells que sí amb barroera justificació, tenen com estratègia argumental, l’insult i la desqualificació com única via per a defensar les seves tesis.

Perquè, quina autoritat moral o política tenen els “acòlits” d’aquets Diputats per dubtar del meu socialisme? O del meu catalanisme? O del meu compromís amb els votants del PSC?. Dubtar del meu compromís ideològic és un insult i mereix una rectificació immediata.

En el PSC hi cabem tots; malgrat cadascú pensi i digui (allà a on s’hagi de dir) el que cregui convenient per aconseguir fer realitat el nostre projecte i apropant-se, Així, a la nostra utopia ideològica. Perquè vull pensar que la manca de coincidència no és ideològica si no de tacticisme.

Com a membre del Consell Nacional del PSC vaig exercir la democràcia interna mitjançant les regles del joc del PSC; de manera secreta (tal com es va decidir per evitar possibles “coaccions”) i al fer-ho, vaig tornar a acceptar les regles del joc i el resultat que es produís.

I ningú té per què saber quin va ser el sentit del meu vot, de la mateixa manera que no se què va votar cada conseller. El que sí puc exigir és que és respecti el que allà va decidir democràticament la majoria, com jo ho faig, m’agradi o no m’agradi el resultat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada