dimarts, 21 de gener de 2014

Orgia de partit

És una especie d'orgia en la que ens hem vist immersos, alimentada per "voyeurs" que, exercint un onanisme desenfrenat, estan disfrutant dels nostres desencontres interns.

Em recorda aquell acudit en el que un dels 14 partcipants en una orgia crida un i altre cop, ORGANITZACIÓ, ORGANITZACIÓ, tot i explicant que sent 7 homes i 7 dones, tots hetero, ja l'havien sodomitzat 5 vegades. O hi ha algun infiltrat transvestit o algú s'està aprofitant de la bona fe; però el que sí tinc clar és que aquesta orgia no convida a participar.

Si no som capaços de posar ordre a casa nostra, com poder traslladar confiança? Com podem pretendre que més gent s'apropi als nostres actes compartits si poden patir, més que probablement, una possible sodomització?

Com deia un articulista, ara ens matem a manifestos, amb l'únic objectiu de l'auto complaença. Però l'onanisme és efímer, restrictiu i limitat, i obvia que el veritable plaer és compartir el clímax.

I al tanto, que alguns d'aquests actors pasius, interns o externs, que estan alimentant la desavinença, en qualsevol moment poden abandonar l'actitud pasiva i saltar a la sorra per a convertir-se en actors actius x, amb l'objectiu de consumar una completa sodomització.

Ens hem de deixar?Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada