diumenge, 6 d’octubre de 2013

Fotos no, gracias!

Ja ho sé, soc un polític atípic. Possiblement perquè entenc l’exercici de la política, sobre tot a l’àmbit local, com si fos un contracte de treball temporal, supeditat a la vocació de servei i a la consciència personal de cadascú, que s’acaba quan un entén que no té res més a aportar.

Això treu de les meves prioritats les acciones mediàtiques basades en la foto “de rigor”, circumscrivint la majoria de les meves fotos a l’àmbit personal de les xarxes socials o del meu blog, i a explicar el que s’està fent o el que el vol fer en l’exercici de la meva responsabilitat com a Regidor.

Responent a un comentari que m’han fet avui, quasi recriminatori, dic el que deia una política del nostre país, “a mi m’han escollit per a treballar, no per sortir a les fotos


Per això, quan vaig anar ahir a parlar amb els treballadors i treballadores de La Taverna del Mar, vaig fer-ho desprès de que anés la Televisió a cobrir la notícia, alhora que em vaig negar a que m’acompanyés algú per a fer-me la foto política de rigor, perquè encara que algú pensi que podria tenir rèdit polític, crec que hi ha temes que mereixen atenció, efectivitat i compromís real, i no simples titulars propis de la premsa groga.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada