dilluns, 29 de juliol de 2013

Amb total normalitat

Des de que a primera hora del matí escoltava per radio que l’Àngela Bachiller, jove amb síndrome de Down, prendria avui possessió del càrrec de Regidora a l’Ajuntament de Valladolid, he pensat que a la nostre societat encara li falta molt per a evolucionar.
 
Perquè mentre convertim en notícia qüestions que haurien d’estar dins de la normalitat, estem reconeguem que no estem aconseguint avençar gaire i continuem en aquelles discriminacions, tant siguin positives o negatives, contra les que tant ens agrada lluitar però que mai aconseguim vèncer de manera efectiva.
 
Clar, que si encara ens estranya, per exemple, que una dona arribi a desenvolupar un càrrec directiu en alguna empresa, o que encara haguem de continuar forçant la igualtat representativa, com si el gènere tingués relació directe amb la capacitat i formació, tot és posible.
 
Dues persones amb síndrome de Down treballen a l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, i puc dir que fan allò que els hi pertoca, pel que estan contractats, rebent per la seva feina un salari a final de mes, com qualsevol altre treballador, amb total normalitat.
 
I amb total normalitat, sense necessitat de ser notícia per tenir síndrome de Down, l’Àngela Bachiller ha pres possessió com a Regidora a Valladolid i desenvoluparà una responsabilitat per la que ha estat escollida democràticament.
 
Amb total normalitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada