divendres, 29 de març de 2013

L’altre dia, al Ple Municipal, en una crítica a certa actuació del “líder” de l’oposició, posava en qüestió la manera de desenvolupar la seva tasca de fiscalització al Govern.

Erigir-se com a defensor del purisme, esperant l’errada del Govern o, fins i tot, provocant-la crec que és tenir una actitud negativa i falsament expectant que, en cap cas, beneficia a la ciutadania.

I, com exemple a aquesta actitud, esmentava a aquells superherois de la revista Marvel que "amb els eslips damunt dels pantalons, es passaven el temps vigilant”, esperant que algú fes una malifeta.

En cap cas qüestionar la manera de portar els calçotets de ningú, com sembla que va entendre el polític en qüestió, demostrant poca cintura i imaginació.

En tot cas pensava que la revista Marvel i els seus superherois, per ser un referent de la història gràfica i editorial a nivell mundial (no tan sols dels EUA) encara que del segle passat, seria coneguda i que l’exemple seria comprensible, visualitzant aquella espècie d’eslip que, per damunt dels pantalons, complementa la disfressa de la majoria dels superherois, tant bons com dolents. (Haig d’aclarir que la definició no és meva, sinó del duet còmic Goma-Espuma)

De totes maneres, continuo pensant que és un bona similitud per a definir com no ha de ser la tasca d’oposició.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada