dimecres, 27 de febrer de 2013

La història d’en Tony Melèndez. Podem aconseguir-ho tot (PCT)Possiblement, un dels moments més intensos que es van produir el dissabte, al decurs de l’espectable PCT (Podemos Conseguirlo Todo), va ser quan es va projectar el video que relatava la història d’en Tony Meléndez, guitarrista americà que va néixer sense braços.

Clar exemple de que tot es pot aconseguir, de que voler és poder, de que la voluntat mou muntanyes i de que l’ésser humà és, realment, qui té la capacitat de fer girar el món.

I sí que és cert que hi ha individus que, sent conscients d’aquesta capacitat de motor ho són també de la capacitat de fre, i dediquen els seus esforços a demostrar que poden aturar allò que els altres volen tirar endavant.

Però el testimoni d’aquest personatge, d’en Tony Meléndez, em va fer pensar en aquelles situacions d’impotència que un es troba dia a dia que, provocades pel negativisme aliè, et fan caure en la desesperació i fan sorgir un sentiment de fracàs i frustració, i que et conviden a abandonar-ho tot.

Alhora un arriba a la conclusió de que val la pena lluitar, que el veritable plaer es vèncer al “costat fosc” i que si es pot fer amb connivència i complicitat, molt millor.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada