dimarts, 26 de febrer de 2013

Alegria per perdre? AbsurdAvui, al Congrés dels Diputats es debatran i votaran iniciatives pel Dret a Decidir que, com és de preveure, seran rebutjades per la majoria parlamentaria encapçalada pel PP.

Però, de manera absurda, tot i perdent la votació, els militants del PSC que creiem i defensem el Dret a Decidir hem de manifestar la nostra alegria que, també de manera més absurda encara, compartirem amb altres partits que defensen, al igual que el PSC, aquest dret a decidir encara que amb altres condicionats previs.

Motiu? Haurem “aconseguit” votar diferent del PSOE, com si l’objectiu dels socialistes catalans fos demostrar a la resta dels partits que el PSC és un partit sobirà, que no sobiranista, encara que alguns voldran aprofitar la ben entesa per generar confusió.

Doncs de manera taxativa haig de dir que no estaré content, simplement perquè no m’agrada perdre, i avui les iniciatives presentades al Congrés del Diputats pel Dreta a Decidir, que votaran a favor els Diputats del PSC, no obtindran el recolzament necessari.

I això, ens agradi o no ens agradi, és perdre!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada