dimarts, 4 de desembre de 2012

Lloguer, compra o rènting

No sé si prefereixo pensar que és incapacitat o desconeixement quan, per part d’un polític, es fan manifestacions buides de contingut i que falten a la veritat.
 
Però molt em temo que ni una ni l’altre, simplement mala fe manifesta amb l’ànim de confondre a la ciutadania, fent afirmacions demagògiques que no responen a la realitat de la situació, amb la premissa de que els ciutadans i ciutadanes som “tontos” i que no sabem discernir entre diferents conceptes, en aquest cas compra, lloguer o rènting, alhora que insinuant que l’Equip de Govern ha fet una mala gestió.
 
Perquè això és el que un Regidor local, sense escrúpols, vol traslladar i que em nego a assumir, no ja com a polític local, sinó com a ciutadà.
 
Sí, és cert, l’Ajuntament ha adquirit 2 vehicles destinats a la Policia Local pel sistema Rènting. Per cert, un sistema que per primer cop va instaurà l’equip de Govern en el que aquest polític local  participava, però que malauradament no va ser un èxit de contractació per una dubtosa gestió del responsable de fer-ho.
 
Un rènting és un sistema que no és pròpiament un lloguer ni una compra i que, en aquest cas, permet gaudir, durant quatre anys, de dos vehicles sense més cost que la benzina.
 
És a dir; durant quatre anys, per 92000 euros, la Policia Local utilitzarà dos vehicles completament adaptats a les necessitats policials, sense pensar en reparacions, ni assegurances, ni revisions, etc. Només en posar-lo en marxa cada dia per a donar resposta a les necessitats de seguretat de la població.
 
Segons dona a entendre aquest Regidor, seria més rentable adquirir per a 22.500 euros un vehicle policial, pagant l’assegurança (1500 euros/any), reparacions, revisions, canvi de neumàtics, etc...,  que gastar-se  38.056 euros i no tenir cap despesa addicional.
 
Tenint en compte que la vida d’un cotxe destinat a tasques policials té una durada d’entre 3 o quatre anys, no es pot considerar com a positiva l’adquisició d’aquests vehicles per aquest sistema?.
Només cal fer càlculs. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada