dilluns, 12 de novembre de 2012

És per a plorar!!!

La indignació no m’ha deixat plorar, però era per a plorar!. A 48 hores d’una Vaga General, a on els ciutadans i ciutadanes manifestaran el seu rebuig a les mesures del Govern que col·locant deixant a la ciutadania en una situació cada cop més precària, la preocupació d’un programa de televisió de màxima audiència era si l’exclusiva mediàtica del naixement del net de la Isabel Pantoja valia 400.000 o mig milió d’euros.
 
No feia ni mitja hora que la cadena de televisió que emetia l’esmentat programa parlava de la mobilització en contra de la privatització de la sanitat pública, o de la gent que ha preferit deixar la vida per no veure com els bancs els hi deixava sense habitatge per no poder pagar l’hipoteca, o del creixent índex d’atur, o de l’educació, o dels serveis públics, o de...
 
Sí, desprès de posar de manifest la complicada situació que estem patint el conjunt de la ciutadania, el més important és si la cara d’un net d’aquesta folklòrica, per més inri imputada en un cas de blanqueig de diners, val 80 milions de les antigues pessetes. És insultant!.
 
I algú em preguntava avui si serviria d’algo fer vaga el proper dia 14 de novembre! Com a mínim els ciutadans i ciutadanes hem d’exercir el “dret al pataleo”, a dir prou a aquestes actituds de menyspreu i de burla a una situació que aquests que riuen d’ella han provocat.
 
Com hem deia una treballadora: el Govern ja em treu 1000, doncs que hem tregui 100 més per  fer vaga el dia 14; ja no anirà d’aquí!.
 
Però no ho faran amb la nostra aquiescència ni amb l’aval del silenci que mal interpreten.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada