diumenge, 30 de setembre de 2012

Pere Navarro, candidat a la Presidència de la Generalitat

Una de les intervencions en el Consell Nacional del PSC afirmava que el PSC no existiria sense democràcia. Completament d’acord!.
 
Però afegiria quelcom més. A Catalunya no hi hauria democràcia sense el PSC
 
I avui ho hem demostrat. Sense embuts, amb claredat i amb transparència, els consellers nacionals del PSC hem escollit al candidat que creiem defensarà millor els interessos dels catalans i catalanes.
 
I n’hi havia més d’un candidat, dos, que han tingut l’oportunitat de defensar el seu projecte per a convèncer als 400 membres del Consell que eren la millor opció.
 
La companya i amiga Montse Tura, amb un discurs basat en la emotivitat i el sentiment, i en Pere Navarro, amb un discurs basat en el realisme de la situació actual.
 
Dos projectes que no són contradictoris, sinó tot al contrari. Dos projectes que conflueixen en la catalanitat i el progressisme del PSC, amb un eix comú i indiscutible, tots dos són socialistes catalans que rebutgen l’oportunisme d’unes eleccions que, malauradament, no aporten cap solució a la complicada situació que estem patint els ciutadans i ciutadanes.
 
Però els socialistes estem obligats a participar, de manera protagonista, en aquest joc electoral en el que ens han implicat, amb visió de futur i coneixedors de la realitat social, sense amagar que el nostre model d’estat és federal, que no volem trencar amb ningú però, prioritàriament, donant solucions i respostes als problemes reals que té la ciutadania.
 
Avui el PSC, amb una lliçó de democràcia, ha nominat a Pere Navarro candidat socialista a les Eleccions del 25-N. Personalment crec que un encert.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada