diumenge, 9 de setembre de 2012

Consell: Asador San Roque (Alfaro)

A on parem a dinar? Aquesta és una de les preguntes més recurrents durant un viatge, quan s’apropa aquella hora en que un ha de decidir el lloc a on agafar forces.
 
Si el viatge és per autopista has de prendre una decisió; o bé optes per una parada a un àrea de servei i “degustes” una d’aquelles “delicatessen” per a sortir del pas i continuar ràpidament el camí, o bé t’arrisques a trobar un restaurant i agafes la primera sortida.
 
Ahir vam optar per la segona opció i l’encert va ser ple. Alfaro, a La Rioja, ens va permetre conèixer un establiment que m’atreveixo a recomanar, l’Asador San Roque.
 
A l’atenció exquisida d’en Lluis, l’amo, que ens va trobar ràpidament una taula malgrat no tenir reserva i estar ple de gom a gom, mentre degustàvem a la barra una copeta de vi i “pincho” de truita de patata feta per la mestressa, s’ha d’afegir la qualitat del servei i del menjar.
 
Rere el preàmbul del típic aperitiu de sobre taula, que aquí consistia en una generosa safata de tonyina en escabetx suau, va seguir un plat de verdures de temporada amb fines làmines de pernil, a compartir per consell d’en Lluis.
 
I desprès el típic “asado de lechal”, exquisit i deliciós. Un veritable plaer que fa trencar qualsevol full de ruta d’aprimament.
 
Segons comentaris, haguéssim pogut optar per un cochinillo i l’èxit hagués estat igualment assegurat.
 
No va haver-hi postra, encara que el patxaran va ser el final de festa obligat.
 
La veritat és que si algú passa per Alfaro o té ocasió de desviar-se de l'Autopista, feu-me cas. Pareu a l'Asador San Roque. Val la pena!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada