dissabte, 18 d’agost de 2012

Una alimentada polèmica inexistent

Sí, no som “amics” del Facebook, però tenim coneixement del que escrivim un de l’altre, tant  sigui per tercers com per via directa, perquè si he fet algun comentari en aquest blog sobre l’actuació del Sr. Saballs com a Regidor, li he dit personalment, abans de que ells fos coneixedor. Crec que això és lleialtat política, més enllà de les fortes diferències que políticament tinguem.

Però tampoc seria necessari perquè això és una ciutat petita o un poble gran, com vulguem, i en un poble de la dimensió de la nostra ciutat qualsevol afer es converteix en “vox populi” moltes vegades magnificada i la velocitat de la “notícia” sobrepassa la del so, arribant  als 299.792.458 m/s que té la velocitat de la llum.

Avui la premsa es fa ressò de la discrepància existent per una suposada “botiga al carrer imposada i mal inventada del 15 d'agost”, segons paraules textuals del Sr. Saballs, i haig de dir que fa dos dies jo ja coneixia que aquesta situació seria notícia, perquè els secrets entre dos no són secrets, fet que ahir vaig corroborar quan rebia la trucada del periodista. Fins i tot podria dir, i no m’equivocaria, les dos trucades que van haver-hi abans de la meva.

Seria fàcil entrar a insinuar intents de manipulació d’una associació per part d’un partit polític, però no ho faré perquè vull creure, encara que moltes vegades se’m fa coll amunt, que per un Regidor del Govern o de l’Oposició són més importants els interessos col·lectius de la ciutat que els partidistes. I en aquest cas vull pensar que el Sr. Saballs no ha tingut intenció de “jugar”, per interessos polítics, amb la dinamització comercial de la ciutat que lideren tècnics municipals amb prou rellevància professional.

El que sí hem preocupa és l’actitud de menyspreu vers qui té la responsabilitat de prendre iniciatives, confonent la presa de decisions amb un “pels seus c...”, Possiblement aquesta afirmació del Sr. Saballs es justificable per la falta de responsabilitat, encara que ha de fer un esforç per aprendre que decisions i “c....s”, encara que rimin, son paraules que en cap situació de la vida tenen res a veure, perquè sempre he intentat que siguin les raons, que també rimen, les que marquin les meves actuacions.

I en segon lloc, abans d’alimentar una polèmica mediàtica, no seria una actitud responsable, coherent i de demostrada bona fe que esvairia qualsevol dubta, posar-se en contacte per a esbrinar quina és la versió “oficial”, i no alimentar un conflicte que, repeteixo, crec inexistent vists els resultats positius que va tenir la iniciativa del dia 15 d’agost?.

De totes maneres i per facilitar el diàleg, encara que sigui a través del Facebook que, penso, mai ha de suplir la relació personal, acabo de demanar al Sr. Saballs com amic.

Espero que accepti!.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada