divendres, 17 d’agost de 2012

El miracle del pans i els peixos

El vicesecretari d'Organització i Electoral del Partit Popular, manifesta la seva estranyesa de que la prestació de 400 euros del Pla Prepara, dirigit als aturats de llarga durada, “el cobraven persones que vivien amb els seus pares”.

Perquè estem parlant de 400 euros!!! I aquest “senyor” pretén que una família pugui viure sense cap tipus de complement amb aquesta “fortuna”.

Suposo que aquest “senyor” deu creure en el miracle dels pans i els peixos, i pensa que amb 400 euros una família podrà pagar habitatge, serveis bàsics, educació, menjar, medicaments, etc., tot allò que es necessita per subsistir mínimament.

Aquest “senyor” és un eixelebrat i té menys sensibilitat que una “almeja”, mofant-se de la necessitat de milions de ciutadans i ciutadanes que, trobant-se a l’atur, només poden comptar amb l’ajuda familiar.

Malauradament, és de preveure que el PP, desprès de “debatre internament” si era electoralment incorrecte treure aquest ajut (perquè estic segur que de això es tractava), intenta justificar posteriors mesures que impedeixin l’accés a aquesta mínima prestació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada