dissabte, 7 de juliol de 2012

Can Rius. Vint dies de paciència


Ho hem aconseguit!!!. La Generalitat de Catalunya dona vint dies per a què el Club de Mar de Sant Feliu obri els accessos a la platja que, de manera il·legal, els propietaris d’aquest complex mantenien barrats i per ús exclusiu i privat.
Si tot funciona com ha de funcionar, d’aquí a vint dies podrem gaudir d’un indret privilegiat i els esforços de tots els que durant anys han lluitat per un dret que va estar furtat a la ciutadania, es veuran definitivament recompensats.
Equips de Govern municipal, partits polítics i tècnics han recollit el sentiment d’indignació popular, treballant per a què fos una realitat; i ara ho és!!!
Hores i hores de treball, de reunions, de viatges a Barcelona i a Madrid, de litigis jurídics, d’estudis, de cerca de documentació, d’iniciatives parlamentaries i populars han sigut les peces claus i fructíferes per aconseguir aquest dret del que la ciutadania en general, i els ganxons en particular, ens han privat durant molts anys.
I aquí, no vull deixar passar l’oportunitat d’esmentar aquelles persones, (encara que sense noms ni cognoms per a respectar el seu anonimat responsable), sobretot Regidors que, de manera callada, sense protagonismes innecessaris de caire mediàtic, han fet una feina incansable per arribar a la resolució d’aquest litigi.
Vint dies de paciència valen la pena per què, com diu el refrany, “bien està lo que bien acaba”.
Enhorabona!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada